Openbare lezing ‘Zo zegt de Heere HEERE!’

Wanneer:
16 november, 2017 @ 20:00
2017-11-16T20:00:00+01:00
2017-11-16T20:15:00+01:00
Waar:
Sociaal-cultureel Centrum ’t Stadsplein
Hoofdstraat 17
1611 AA Bovenkarspel
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
J.L.M. Straetemans
023 - 528 55 61

Het doel van deze opmerkelijke lezing is om in ruime kring inzicht te geven over wat God door profetie spreekt tot de Nederlandse bevolking. Er zijn namelijk christelijke gemeenten die ervaren dat God Zich, niet alleen door Zijn Woord, maar ook door Zijn Heilige Geest, vermanend richt tot alle Nederlanders. Zij ervaren het als noodlottig, dat het Nederlandse volk zich massaal van Hem afkeert en zien het als hun opdracht de woorden van God, de Heilige Israëls, binnen en buiten de eigen kring te verkondigen. Door deze lezing in verschillende regio’s te houden, hopen ze velen te bereiken, opdat er bezinning zal komen over de toestand in onze samenleving.

 

Het huidige ongebreidelde individualisme, egoïsme en de vrijzinnige levensstijl verhinderen dat er werkelijke aandacht is voor burgers in de derde wereld, de voormalige Oostbloklanden én zelfs in onze directe omgeving. Het voorthollen op de weg naar steeds meer welvaart en luxe kan niet het enige doel in het leven zijn; bezinning is dus meer dan noodzakelijk!

 

Dat we in de laatste tijd leven weten vele christenen. De huidige gebeurtenissen in de gehele wereld, terreuraanslagen, natuurrampen, oorlogen en ellende zijn volgens hen daarvan opvallende kenmerken. Israël staat al jaren in het brandpunt van de belangstelling. Hieraan ligt een Bijbelse onderbouwing ten grondslag.

 

In de lezing komen zowel de negatieve karakteristieken van onze huidige samenleving, als de weg naar vernieuwing in positieve zin aan de orde!

 

Informatie: 023 – 528 55 61 en www.lezing.org

Bijlage: Miniposter